Ugrás a tartalomra

A Chelsea-nek és az Arsenalnak is sikerült a továbbjutás az Európa-ligában

2019.03.15
12:27
2019.03.15
12:33
Forrás
Nemzetisport.hu
Megvannak az Európa-liga negyeddöntősei. Az Arsenal 3-0-ra győzte le a Rennes csapatát így 4-3-as összesítéssel jutott tovább.

A Chelsea idegenben is legyőzte a kijevi Dinamót – a londoni kékek ezúttal 5-0-ás győzelmet arattak és 8-0-ás összesítéssel jutottak a legjobb nyolc közé. Nagy meglepetésre a cseh Slavia Praha kiejtette a Sevilla csapatát. A Benfica a Dinamo Zagreb ellen 3-1-es összesített eredménnyel jutott tovább az Európa-liga negyeddöntőjébe, míg a Villareal a Zenitet, valamint a Frankfurt az Intert ejtette ki. A Valencia a Krasznodart, a Napoli pedig a Salzburgot búcsúztatta.

Európa-liga
Chelsea
Arsenal
labdarúgás

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.