Ugrás a tartalomra

A címvédő Verstappené az idénynyitó pole pozíció

2023.03.04
17:29
2023.03.04
18:15
Forrás
MTI
A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat az első helyről.

A 25 éves pilótának ez pályafutása 21. pole pozíciója, mellőle ráadásul csapattársa, a mexikói Sergio Pérez startolhat majd a második helyről. A harmadik rajtkockát a tavaly összetettben második Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője foglalhatja el, márkatársa, a spanyol Carlos Sainz Jr. pedig a negyedik kockából kezdheti majd meg a szahíri viadalt. Az 57 körös Bahreini Nagydíj vasárnap 16 órakor kezdődik.

Max Verstappen
Bahreini Nagydíj
Forma-1

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.