Ugrás a tartalomra

Cincinnati tenisztorna - Đoković és Nadal is nevezett

2020.07.29
18:35
2020.07.29
18:49
Forrás
MTI
A világelső Novak Đoković és a rangsorban második Rafael Nadal is jelezte indulási szándékát az idén New Yorkban sorra kerülő, normál esetben Cincinnatiban rendezett keménypályás tenisztornán.

A szerb és a spanyol szupersztár korábban egyformán úgy nyilatkozott, a koronavírus-járvány miatt várhatóan nem repül át az Amerikai Egyesült Államokba, így nem indul az augusztus 31-én kezdődő US Openen sem, a most kiadott nevezési lista alapján azonban úgy tűnik, változtattak elképzelésükön.

A viadalokat szervező ATP honlapja szerint a világranglista első húsz helyezettje közül 16-an lesznek ott New Yorkban, köztük a tornán címvédő orosz Danyiil Medvegyev (5.), az osztrák Dominic Thiem (3.), a görög Sztefanosz Cicipasz (6.), illetve a német Alexander Zverev (7.).

A viadal augusztus 20-án rajtol a US Opennek is otthont adó Billie Jean King Nemzeti Teniszcentrumban.

US Open
Novak Đoković
Rafael Nadal
tenisz
New York
Cincinnati

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.