Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Natacha Pisarenko

Copa América: Két mérkőzés, egy pont az argentinok mérlege

2019-06-20
10:58
2019-06-20
11:03
Forrás
Pannon RTV
Második mérkőzését sem tudta megnyerni az argentin labdarúgó-válogatott a dél-amerikai kontinensbajnokságon, a Copa Américán.

Az argentín válogatott közép-európai idő szerint csütörtök hajnalban 1–1-es döntetlent játszott Paraguayjal a csoportkör második fordulójában. A paraguayiak Richard Sánchez találatával az első játékrész végéhez közeledve megszerezték a vezetést. A második félidő 57. percében Iván Piris kezezése miatt az argentinok kaptak tizenegyest, amelyet Lionel Messi magabiztosan értékesített. Újabb gól már nem született a találkozón, így maradt az 1-1-es állás. A B-csoport másik meccsén a kolumbiaiak 1–0-ra legyőzték Katart, ezzel első helyen továbbjutottak. Az argentinok továbbra is csoport utolsó helyén állnak, de ha a harmadik fordulóban legyőzik Katart, akkor jó eséllyel bejutnak a legjobb nyolc közé.

Copa América

Most

21:45, Frissítve: 21:56

Kokainon motorozott

Két és fél kilogramm kokaint találtak egy Pécs határában balesetet szenvedő motoros hátizsákjában - közölte a magyar rendőrség.

Népszerű

Megjelent a Kawasaki-kór Szerbiában

Szerbiában is megjelent a Kawasaki betegség a gyerekeknél. Két 5 évnél idősebb beteget ápolnak. Mindketten koronavírus-fertőzöttek voltak, és a Kawasaki tünetei közül csupán néhány jelentkezett náluk.