Ugrás a tartalomra

Copa América: Két mérkőzés, egy pont az argentinok mérlege

2019.06.20
10:58
2019.06.20
11:03
Forrás
Pannon RTV
Második mérkőzését sem tudta megnyerni az argentin labdarúgó-válogatott a dél-amerikai kontinensbajnokságon, a Copa Américán.

Az argentín válogatott közép-európai idő szerint csütörtök hajnalban 1–1-es döntetlent játszott Paraguayjal a csoportkör második fordulójában. A paraguayiak Richard Sánchez találatával az első játékrész végéhez közeledve megszerezték a vezetést. A második félidő 57. percében Iván Piris kezezése miatt az argentinok kaptak tizenegyest, amelyet Lionel Messi magabiztosan értékesített. Újabb gól már nem született a találkozón, így maradt az 1-1-es állás. A B-csoport másik meccsén a kolumbiaiak 1–0-ra legyőzték Katart, ezzel első helyen továbbjutottak. Az argentinok továbbra is csoport utolsó helyén állnak, de ha a harmadik fordulóban legyőzik Katart, akkor jó eséllyel bejutnak a legjobb nyolc közé.

Copa América

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.