Ugrás a tartalomra

Cristiano Ronaldo nyerte az UEFA Év játékosa-díját

2016-08-25
20:05
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál válogatott labdarúgója nyerte az európai szövetség (UEFA) Év játékosa-díját
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál válogatott labdarúgója nyerte az európai szövetség (UEFA) Év játékosa-díját. Az elismerést csütörtökön, a Bajnokok Ligája csoportkörének monacói sorsolását követően adták át. Ronaldo májusban megnyerte a BL-t spanyol klubcsapatával, nyáron pedig győzelemre vezette a portugál válogatottat a franciaországi Európa-bajnokságon. A 31 éves csatár a 2013/14-es idény után második alkalommal kapta meg a díjat. Szintén jelölt volt a Real Madrid walesi csatára, Gareth Bale, illetve az Atlético Madrid francia támadójátékosa, Antoine Griezmann. A nőknél a Bajnokok Ligája-címvédő francia Olympique Lyon norvég futballistája, Ada Hegerberg kapta a díjat, amelyre jelölt volt a Lyon magyar származású német válogatott játékosa, Marozsán Dzsenifer is. A voksoláson az 55 európai ország újságírói vettek részt, a versenyben maradt három labdarúgó közül pedig egy szakmai zsűri választotta ki a győztest. (MTI)
díj
Ronaldo
UEFA

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.