Ugrás a tartalomra

Cristiano Ronaldo rekordot döntött

2013.05.07
14:35
2017.10.03
09:36
Megdőlt Puskás Ferenc rekordja a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában
Megdőlt Puskás Ferenc rekordja a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. A magyar focista a Real Madrid színeiben a 209. tétmérkőzésén szerezte meg a 200. gólját. Cristiano Ronaldo szombaton, a Valladolid ellen 4-3-ra megnyert összecsapáson két gólt szerzett, amivel immáron 200 találatnál jár a királyi fehérek színeiben. Ehhez mindössze 196 meccsre volt szüksége. Vasárnap a Barcelona csatárja, Lionel Messi csereként beállva két góljával eldöntötte a Real Betis elleni összecsapást, ezzel sorozatban 21 bajnoki mérkőzésen volt eredményes, tovább növelve az ide vonatkozó csúcsot. Ráadásul Messi 27 különböző összecsapáson szerzett már gólt a Primera Divisiónban, amivel éppen Ronaldo előző szezonban felállított csúcsát állította be. (MTI)

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.