Ugrás a tartalomra

A Crvena zveda vesztett, a Partizan gól nélküli döntetlent játszott

2017.10.20
07:43
2024.03.19
08:37
A Crvena zvezda és a Partizan labdarúgó csapata sem tudott nyerni csütörtök este az Európa-liga harmadik csoportkörének mérkőzésein.

A belgrádi piros-fehérek kiválóan állták a sarat a favoritnak számító Arsenal ellen, és több gólhelyzetet is kialakítottak. A bravúr azonban elmaradt, ugyanis a mérkőzés utolsó perceiben Milan Rodić második sárga lapját is begyűjtötte, az Arsenal pedig kihasználta az emberelőnyt és a 85. percben Olivier Giroud góljával értékes három pontot szerzett Belgrádban. A csoportot továbbra is az eddig százszázalékos Arsenal vezeti, a Crvena zvezda 4 ponttal a második, de ennyi pontja van a harmadik BATE Borisovnak is, a Köln pedig három vereséggel az utolsó.

A B csoportban nem változott a tabella állása, ugyanis mindkét mérkőzés döntetlennel végződött. A Dynamo Kyiv a Young Boys együttesével játszott 2:2-es eredményt, a belgrádi Partizan és az albán Skenderbeu mérkőzésén pedig nem született gól. A csoportot 7 ponttal a Dynamo Kyiv vezeti, a Young Boys 3 ponttal a második, a Partizan és a Skenderbeu pedig 2-2 ponttal a harmadik és a negyedik helyen áll.

Eurrópa-liga
labdarúgó
Crvena zvezda
Partizan

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.