Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda bezsebelte a három pontot!

2019.10.01
23:24
2024.03.19
08:35
Forrás
Szerbiai RTV
Fordulatos mérkőzéssel szerzett három pontot a Crvena zvezda a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A piros-fehérek 3:1-es győzelmet arattak a görög Olimpiakosz ellen a belgrádi Rajko Mitić Stadionban. Vladan Milojević együttese az első félidőben még vesztésre állt, a mérkőzés második felében azonban sikerült háromszor beletalálniuk a görögök hálójába.

A belgrádi meccsel párhuzamosan zajlott Londonban a csoport nagy derbije is: a Tottenham a Bayernt látta vendégül. A hazai pálya előnye sem segített az angoloknak, ugyanis hatalmas különbséggel, 7:2-es végeredménnyel nyertek a németek.

Jelenleg a Bajnokok Ligája B csoportjában első helyen a müncheni csapat áll. Közvetlenül mögöttük a szerb bajnokok foglalnak helyet, akik a következő mérkőzést október 22-én játszák az angol Tottenham ellen.

Bajnokok Ligája
Olimpiakosz
görög
szerb
Belgrád
angol
német
labdarúgás
Tottenham
Bayern

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.