Ugrás a tartalomra
Pixabay/StockSnap

Crvena zvezda-Dinamo Zagreb párharc jöhet a BL-ben

2021.08.02
13:22
2021.08.02
13:30
Forrás
Pannon RTV
A Ferencvárosnak romániai vagy svájci együttes juthat.

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligája playoff körére. Amennyiben a Crvena zvezda sikerrel veszi a harmadik selejtezőkört és legyőzi a moldáv Sheriffet, akkor a Dinamo Zagreb és a varsói Legia párharc győztesével találkozik a BL utolsó selejtezőkörében.

Érdekesség, hogy a Crvena zvezda és a Dinamo Zagreb azóta nem mérkőzött meg egymással, amióta Horvátország kivált Jugoszláviából, ehhez azonban előbb mindkettőjüknek tovább kell jutni.

A Ferencváros az utolsó selejtezőkörben a Kolozsvár-Young Boys meccs győztesével találkozik, amennyiben a harmadik fordulóban túljut a cseh Slavia Prahán.

BL-döntő
Crvena zvezda
Ferencváros
sorsolás

Most

18:21, Frissítve: 18:28

Orbán: Nőni fog a nyomás a határon

A magyar déli határon próbálnak bejutni azok, akik elhagyják Afganisztánt; nőni fog a nyomás a határon - mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök Röszkén, miután cseh kollégája, Andrej Babiš társaságában ellátogatott a magyar-szerb határhoz.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.