Ugrás a tartalomra

Crvena zvezda-Dinamo Zagreb párharc jöhet a BL-ben

2021.08.02
13:22
2021.08.02
13:30
Forrás
Pannon RTV
A Ferencvárosnak romániai vagy svájci együttes juthat.

Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligája playoff körére. Amennyiben a Crvena zvezda sikerrel veszi a harmadik selejtezőkört és legyőzi a moldáv Sheriffet, akkor a Dinamo Zagreb és a varsói Legia párharc győztesével találkozik a BL utolsó selejtezőkörében.

Érdekesség, hogy a Crvena zvezda és a Dinamo Zagreb azóta nem mérkőzött meg egymással, amióta Horvátország kivált Jugoszláviából, ehhez azonban előbb mindkettőjüknek tovább kell jutni.

A Ferencváros az utolsó selejtezőkörben a Kolozsvár-Young Boys meccs győztesével találkozik, amennyiben a harmadik fordulóban túljut a cseh Slavia Prahán.

BL-döntő
Crvena zvezda
Ferencváros
sorsolás

Most

15:11

Megújult a nagyfényi óvoda

A szabadkai Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézmény hat óvodájának egy-egy szobája kapott új bútorzatot az UNICEF szerbiai irodája A fellendülés évei programja keretében.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.