Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda ellen játszik holnap idegenben a TSC

2019.10.29
13:57
2019.10.29
17:12
Forrás
Pannon RTV
A pontszerzés a célja a TSC labdarúgó csapatának a holnapi Crvena zvezda elleni bajnoki mérkőzésen.

A topolyaiakat irányító Szabó Zoltán szerint Szerbia legjobb csapata ellen lépnek pályára idegenben, de játékosaival mindent megtesznek azért, hogy ne kapjanak ki a listavezető otthonában. A belgrádi piros-fehérek eddig 11 győzelmet arattak a szerb Szuperligában és mindössze egyszer kaptak ki az ősi rivális Partizantól. A ligában újonc topolyaiaknak sincs miért szégyenkezniük, 25 ponttal a tabella előkelő ötödik helyén tartózkodnak. A Crvena zvezda és a TSC mérkőzése szerdán délután 6-kor kezdődik Belgrádban.

Szabó Zoltán a TSC vezetőedzője: „Holnap Belgrádban játszunk a Crvena zvezda ellen. A Crvena zvezda Szerbiában a legjobb csapat, úgyhogy egy nehéz mérkőzésre számítok. Két vereség után egy döntetlent játszottunk a bajnokságban, nagyon szeretnénk egy pozitív eredményt elérni, szóval, hogy ne kapjunk ki, a döntetlen is már egy nagy pont lenne számunkra. A Zvezda tényleg Bajnokok ligáját is játszik és messzemenőleg a legjobb szerb csapat, de ez nem jelenti azt, hogy feltárt kézzel megyünk Belgrádba. Szeretnénk megmutatni a legjobb arcunkat és remélem, hogy pontot vagy pontokat tudunk szerezni Belgrádban. ”

TSC
Crvena zvezda
futball
Belgrád
Topolya

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű