Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda a Köln, a Partizan a Dinamo Kijev ellen lép pályára

2017.12.07
19:18
2024.03.19
08:37
Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép.

Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A belgrádi piros-fehérek negyed évszázadnyi kihagyást követően most először élhetik túl a telet az európai foci porondján. Ehhez egy döntetlen eredmény is elég lesz a szerb együttesnek, amennyiben a csoport másik mérkőzésén a BATE Boriszov együttese nem győzi le idegenben az angol Arsenalt. Azonban ha a Crvena zvezda győz, akkor a másik eredménytől függetlenül továbbjut csoportjából. A mérkőzés 21:05-kor kezdődik Belgrádban.

Ma este azonban a már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép az ukrán Dinamo Kijev ellen. A belgrádi fekete-fehérek egy esetleges idegenbeli győzelemmel csoportelsőként jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Európa Liga
labdarúgó
Crvena zvezda
Köln

Most

08:08

Ma két csapat bejut a Bajnokok Ligája elődöntőjébe

Két negyeddöntős párharc fejeződik be a labdarúgó Bajnokok Ligájában kedd este, amikor a továbbjutáshoz az FC Barcelonának otthon, az Atlético Madridnak pedig idegenben kellene megőriznie a múlt héten megszerzett egygólos előnyét.
07:26, Frissítve: 07:33

Válaszcsapás érkezhet Izrael részéről Irán ellen

Hétfő délután harmadszor is összeült az izraeli hadi kormány, és úgy tudni, végleges döntést hoztak arról, hogy válaszcsapást adnak Iránnak a szombat éjjeli támadásra. Ezt az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke is megerősítette.

Népszerű