Ugrás a tartalomra
Europa liga

A Crvena zvezda a Köln, a Partizan a Dinamo Kijev ellen lép pályára

2017-12-07
19:18
2017-12-07
19:26
Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép.

Sorsdöntő és mondhatni történelmi mérkőzést vív ma este a Crvena zvezda labdarúgó csapata az Európa Ligában a német Köln ellen. A belgrádi piros-fehérek negyed évszázadnyi kihagyást követően most először élhetik túl a telet az európai foci porondján. Ehhez egy döntetlen eredmény is elég lesz a szerb együttesnek, amennyiben a csoport másik mérkőzésén a BATE Boriszov együttese nem győzi le idegenben az angol Arsenalt. Azonban ha a Crvena zvezda győz, akkor a másik eredménytől függetlenül továbbjut csoportjából. A mérkőzés 21:05-kor kezdődik Belgrádban.

Ma este azonban a már biztos továbbjutó Partizan is pályára lép az ukrán Dinamo Kijev ellen. A belgrádi fekete-fehérek egy esetleges idegenbeli győzelemmel csoportelsőként jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Európa Liga
labdarúgó
Crvena zvezda
Köln

Most

12:14

Orbán: Magyarország időt nyert

Magyarország időt nyert, az EU-csúcson elnapolták a kötelező kvóták ügyét - közölte Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Facebook-oldalán péntek reggel közzétett videóban.

Népszerű

Lázár Bence

Meghalt Lázár Bence

Ma este fél 8-tól, a budapesti Szusza Ferenc Stadion előtt gyertyagyújtással emlékeznek az elhunytra.

Miklós Edit elájult a célban

Közvetlenül célba érkezése után hanyatt esett, beütötte a fejét és elájult Miklós Edit az alpesi sí világkupa idei első gyorsasági számában az ausztriai Bad Kleinkirchheimben.