Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda labdarúgó csapatát fogadja ma este a szabadkai Spartacus

2023.04.05
13:59
2023.04.06
07:38
Forrás
Pannon RTV
A Szuperliga alapszakaszának utolsó előtti fordulójában nehéz dolga lesz a Kék Galamboknak, hiszen a piros-fehérek eddig senkitől sem kaptak ki a szezonban.

A belgrádiak négy döntetlen mellett minden mérkőzésüket megnyerték, így toronymagasan vezetik a bajnokságot, és őszre szinte biztosan ott lesznek a Bajnokok Ligája főtábláján. A szabadkaiaknak azonban nagy szükségük van a pontokra, hiszen a kiesés ellen küzdenek, és jelenleg csupán a 13. helyen vannak a tabellán.

A Spartacus - Crvena zvezda mérkőzés 18:45-kor kezdődik a szabadkai Városi Stadionban.

Crvena zvezda
Spartacus
Szuperliga
foci
labdarúgás

Most

13:32, Frissítve: 15:06

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.