Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda labdarúgócsapata kiharcolta az európai tavaszt

2020-12-03
21:24
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb együttes játékosai gól nélküli döntetlent játszottak a német Hoffenheimmel az Európa Liga ötödik körében. A Crvena zvezda ezzel biztosította tavaszi részvételét az Európa Liga folytatásában.

A szerb csapat öt meccs után három győzelmet, egy döntetlent és egy vereséget tudhat maga mögött, és ezzel a csoporton belül a második helyet foglalja el, függetlenül attól, hogy a két hét múlva rendezendő, Slovan elleni mérkőzésen milyen eredmény születik. A Hoffenheim a csoport élén fejez és a Zvezdával együtt bekerül az Európa Liga legjobb 16 csapata közé. 

Crvena zvezda
labdarúgás
foci
Európa Liga
Hoffenheim

Most

18:46, Frissítve: 20:57

Tömeges oltás Szerbiában

Minél gyorsabban le kell zajlania a koronavírus elleni vakcinnációnak Szerbiában, a Nyugat-Balkánnak szánt vakcinaszállítmányokról egyeztetnek csütörtökön az EU vezetői, csütörtökre készül el az újabb oltópont Szabadkán.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.