Ugrás a tartalomra

A Crvena zvezda nyerte a ABA ligát

2021.05.29
07:13
Forrás
Pannon RTV
A regionális kosárlabda bajnokság három győzelemig tartó fináléjának ötödik mérkőzésén a belgrádiak 67:60-ra legyőzték a podgoricai Budućnostot, és ezzel 3:2-re nyerték a sorozatot.

Mint ahogy két éve, most is a végsőkig kiélezett csatát vívott a Budućnost és a Crvena zvezda a nemzetközi bajnokság döntőjében. Úgy tűnik, a belgrádiaknak jobban bírják a nyomást, mert mindkét alkalommal sikerült megnyerniük az ötödik mérkőzést. A győztes csapat legeredményesebb játékosa a kameruni Landry Nnoko volt, aki a pályán töltött 28 perc alatt 17 pontot, 12 lepattanót és két gólpaszt jegyzett. A Zvezda az ABA liga megnyerésével kiharcolta, hogy jövőre a legrangosabb nemzetközi bajnokságban, az Euroligában szerepeljen

Crvena zvezda
kosárlabda
ABA liga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.