Ugrás a tartalomra

Crvena zvezda - TSC 4:1

2023.04.22
19:58
2023.04.22
20:03
Forrás
Pannon RTV
A szerbiai labdarúgó Szuperliga 31. fordulójában Belgrádban csapott össze a TSC és a Crvena zvezda.

Ifet Đakovac szerezte meg az első találatot a rangadón, büntetőből talált a kapuba a mérkőzés 20. percében, és vezetéshez juttatta a topolyai vendégeket. A hazaiak egyenlítéséhez a félidő végéig kellett várni. Osman Bukari az első játékrész hosszabbításban szépített 1:1-re. A piros-fehérek ghánai légiósának lábában ott volt a második gól is. Ismét betalált a 61. percben. Nem sokkal ezután következett a Zvezda újabb gólja a 69. percben, egy másik légiós, a gaboni Guélor Kanga 3:1-re növelte a belgrádiak előnyét. És ezzel még nem álltak le a szerb fővárosban, Bukari lábában még egy gól és a győzelem is ott volt, a 75. percben mesterhármassal fejezte a meccset.

A Crvena zvezda toronymagasan vezeti a tabellát 85 ponttal, a TSC maradt a második 62-vel.

Legközelebb a Čukarički érkezik Topolyára.

A Crvena zvezda ezzel a győzelmével megnyerte a bajnokságot, és őszre biztosan ott lesz a Bajnokok Ligája főtábláján.

Crvena zvezda
rangadó
Szuperliga
labdarúgó

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.