Ugrás a tartalomra

Csak a beoltottak szurkolhatnak a foci EB magyarországi meccsein

2021.03.25
14:55
Forrás
Pannon RTV
Az idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein a tervek szerint csak azok a szurkolók lehetnek majd ott a Puskás Aréna lelátóin, akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást.

Ezt mondta ma Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón. Hozzátette, május végéig mindenki oltást kaphat, aki szeretne oltást kapni, és mivel az EB magyarországi meccseire júniusban kerül sor, ezért abban bíznak, hogy addig magunk mögött hagyjuk ezt a szörnyű időszakot.

Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke korábban arra kérte a rendező országok szövetségeit, április 7-ig álljanak elő egy tervezettel, hogy hány nézőt tudnak beengedni a mérkőzésekre.

Magyarország a foci EB F csoportjában a portugálokkal, a németekkel és a franciákkal csap össze.

Eb
Európa-bajnokság
Foci EB
futball
labdarúgás
Gulyás Gergely
koronavírus
beoltottak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.