Ugrás a tartalomra

Csaknem kétezer versenyző a budapesti kick-box világbajnokságon

2017.11.06
23:28
2024.03.19
08:37
Forrás
MTI, kikboksklubczd.com
Rajtolt Budapesten a sporttörténelmi kick-box világbajnokság, a sportág történetében ugyanis először a magyar fővárosban rendeznek olyan vb-t, ahol az összes szakág képviselői egy időben küzdenek.

A BOK Sportcsarnokban a hivatalos megnyitóval megkezdődtek a selejtezők, a nemzeti szövetségek elnökeit pedig Kövér László, az Országgyűlés elnöke nevében Lezsák Sándor alelnök látta vendégül a Parlament Vadásztermében rendezett elnöki vacsorán.

Szombatig 60 ország csaknem kétezer versenyzője indul. A magyar válogatott 39 versenyzőből áll, köztük a sportág történetének legeredményesebbje, a nyolcszoros világbajnok Mórádi Zsolt és a hétszeres világbajnoki aranyérmes Jároszkievicz Krisztián.

A szerbiai válogatottban hét világ-,illetve európai bajnok indul. A versenyzők jól felkészülve utaztak Budapestre, és dobogós helyezésekre számítanak.

Budapest
kick-box

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.