Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dragan Kujundzic

Csarnokot kap a Radnički Sportegyesület

2021-01-18
16:00
2021-01-18
16:08
Forrás
Tanjug
Az egyesület 100 éves fennállását ünnepelte, az eseményen részt vett a szerb államfő is.

Az építkezési munkálatok hamarosan elkezdődnek - jelentette be Aleksandar Vučić. A klub egyike a legrégebbieknek, amelyiknek sikerült megőriznie nevét akkor is, amikor másként rendelték, valamint hagyományát és embereit - mondta a szerb államfő az egyesület 100 éves fennállásának ünnepén. A jeles napon aranykitüntetéseket is kiosztottak. Aleksandar Vučić és Dušan Duda Ivković, legendás kosárlabdaedző részesült a díjban. Ivković életműdíjat kapott, míg Vučić számára kiemelkedő hozzájárulásáért és segítségéért járt a kitüntetés.

Radnički
sportegyesület

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.