Ugrás a tartalomra
Pixabay/dietmaha

Csúszik a Roland Garros

2021.04.08
16:17
Forrás
m4sport.hu
Egy héttel elhalasztották a Roland Garrost.

A francia nyílt teniszbajnokság szervezői csütörtökön jelentették be a május 23-i kezdés csúsztatását, annak reményében, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett védelmi intézkedések az országban addigra enyhülnek, így pedig nagyobb számú nézősereget engedhetnek majd be a viadalra - írta a BBC. Konzultáltunk a hatóságokkal, valamint a teniszvilág vezetőivel, ezt követően döntöttünk a halasztásról - fogalmazott Gilles Moreton, a francia teniszszövetség elnöke. Kiemelte, a nézők jelenléte nagyon fontos a játékosoknak, a szervezőknek, illetve a tévénézőknek is. A Garros elnapolása azt jelenti, hogy a salakos Grand Slam-torna második hete ütközni fog a füves pályás szezon első hetével, így azoknak, akik sokáig versenyben maradnak Párizsban, kevesebb idejük lesz felkészülni a wimbledoni viadalra, amelynek kezdési időpontja - június 28. - nem változik. Roland Garros selejtezőit május 24- és 28-a között rendezik meg, míg a torna május 30-tól június 13-ig tart majd.

tenisz
Roland Garros

Most

16:19, Frissítve: 16:34

Védjük meg a tavasz hírnökeit!

A több napig tartó hideg és csapadékos tavaszi időjárás különösen megnehezíti a fecskék életét. A hűvös időben a madarak kevés repülő rovart találnak, ami egyébként a kizárólagos táplálékukat jelenti. Mi segíthetünk, hogy túléljék rossz a időt!

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!