Ugrás a tartalomra

Dakar-rali: Loebé a szakasz, továbbra is al-Attijah vezet az autósoknál

2019.01.13
22:32
Forrás
MTI
A kilencszeres rali-világbajnok Sebastien Loeb nyerte a hatodik szakaszt vasárnap a Peruban zajló Dakar-ralin, összetettben változatlanul Nasszer al-Attijah áll az élen.

Második pozícióban a francia Loeb követi a katari versenyzőt, míg harmadik helyen a 13-szoros győztes Stéphane Peterhansel áll. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős még nem ért célba, a viadal honlapja szerint a negyedik ellenőrzőponton 1:16:03 óra hátránnyal haladt át. A motorosok között a chilei Pablo Quintanille érte el a legjobb időt, ezzel összetettben is átvette a vezetést. Hétfőn San Juan de Marconából indul, majd ugyanoda érkezik célba a mezőny, amelyre 323 kilométer megtétele vár. 

Dakar-rali
Sebastien Loeb
Nasszer al-Attijah

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.