Ugrás a tartalomra

Dani Alves lett a legtöbb trófeát nyert labdarúgó

2018.04.16
21:20
Forrás
MTI
Vasárnap nyert francia bajnoki címével a brazil Dani Alves lett minden idők legtöbb trófeát nyert labdarúgója.

A Paris Saint-Germain 35 éves hátvédjének ez volt pályafutása 37. elsősége klubjai vagy a válogatott színeiben.
A páratlan sorozat még a Sevilla 2006-os UEFA Kupa-győzelmével kezdődött. Az andalúziai együttessel további négy trófeát gyűjtött, ezt követően szerződött a Barcelonához, amellyel összesen 24-szer ünnepelhetett - köztük háromszor a Bajnokok Ligájában.
A Juventusban kettő, a PSG-ben három elsőséget szerzett, ehhez jön még a brazil válogatottal elért két Konföderációs Kupa-, valamint egy Copa América-diadal.
Dani Alves a francia bajnoki címet megelőzően Maxwell-lel közösen állt az örökranglistán, melynek harmadik helyezettje a Manchester United legendája, Ryan Giggs 35 trófeával.

    Dani Alves felnőtt trófeái:
    ---------------------------
3 Bajnokok Ligája
3 klubvilágbajnokság
2 UEFA Kupa
4 Európai Szuperkupa
6 spanyol bajnokság
5 spanyol Király Kupa
6 spanyol szuperkupa
1 olasz bajnokság
1 olasz kupa
1 francia bajnokság
1 francia ligakupa
1 francia szuperkupa
1 Copa América
2 Konföderációs Kupa

 

Dani Alves
Paris Saint-Germain

Most

19:03, Frissítve: 19:25

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.
16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.