Ugrás a tartalomra

Dánia a legjobb négy között

2021.07.03
20:02
2021.07.03
22:55
Forrás
NSO
Dánia jutott be harmadikként a labdarúgó Európa-bajnokság legjobb négy csapata közé, miután a kora esti azerbajdzsáni negyeddöntőben 2–1-re legyőzte Csehországot.

A dánok az 5. percben megszerezték a vezetést, a szünetben már kettővel vezettek, és bár a csehek a szünet után gyorsan szépítettek, egyenlítésre nem futotta az erejükből.

21 órától pedig kiderül lesz-e ukrán csoda, és az eddig gólt sem kapó angolokat vajon legyűrik-e Andrij Sevcsenkoék. A mai két meccs győztese mérkőzik meg a döntőbe jutásért. A másik ágon spanyol-olasz elődöntő lesz.

Dánia
Csehország
UEFA Euro 2020
Európa-bajnokság
labdarúgás
foci

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.