Ugrás a tartalomra

Dárdai Pál gratulált a TSC szuperligás győzelméhez

2019.07.26
12:35
2024.03.19
08:47
Forrás
Pannon RTV
Gratulált a topolyai TSC szerbiai Szuperligában aratott győzelméhez Dárdai Pál, a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya, a berlini Hertha BSC korábbi játékosa és edzője.

Dárdai Pál az erdélyi Tusnádfürdőn tartott előadást a Kelet-európai foci lehetőségeiről. A beszélgetésen szó esett a határon túl épülő futballakadémiákról és azok sikereiről. A Pannon RTV-nek adott interjújában Dárdai azt mondta, minden mérkőzést és minden győzelmet meg kell becsülni.

Mint ismeretes, a topolyai csapat történelmében először jutott fel a szerbiai legmagasabb fokozatnak számító Szuperligába. Rögtön első mérkőzésén győzelmet is aratott. A kék-fehérek a belgrádi Voždovac vendégeként 2:1-es győzelmet arattak idegenben.

Gratulálok! - mondta Dárdai Pál, a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya, és hozzátette: „Én azt gondolom, hogy a futball, amikor megy a mérkőzés, akkor nem azon múlik, hogy most valaki magyar, nem magyar, külföldi, hanem az már a játék szeretete. Minden mérkőzést, minden győzelmet meg kell becsülni. Ha meg így hozta a sors, akkor gratulálunk nekik.”

Dárdai Pál
TSC
szuperliga

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.