Ugrás a tartalomra

Davis Kupa: Döntetlen állásnál folytatódik a magyar-francia összecsapás

2023.02.04
08:28
Forrás
Pannon RTV
Piros nyert, Fucsovics vesztett. Szombaton 12 órától a páros mérkőzésen Marozsán Fábián és Valkusz Máté az Arthur Rinderknech, Nicolas Mahut duó ellen lép pályára

Döntetlen állásnál folytatódik a magyar és a francia tenisz válogatott összecsapása a Davis Kupa-selejtezőjében. Az összecsapás első mérkőzésén pénteken a tatabányai Multifunkciós Sportcsarnokban Piros Zsombor két szettben múlta felül Benjamin Bonzit (7:6, 6:3).

Ezt követően a magyar csapat legjobb játékosa Fucsovics Márton lépett pályára. Nem ment neki a játék, a világranglista 71. helyén álló magyar két szettben vereséget szenvedett az első DK-meccsét játszó Ugo Humbert-től, így szombaton 1:1-ről folytatódik a párharc. 12 órától a páros mérkőzésen Marozsán Fábián és Valkusz Máté az Arthur Rinderknech, Nicolas Mahut duó ellen lép pályára. Utána rendezik egyesben a Fucsovics-Bonzi és a Piros-Humbert összecsapásokat. A párharc győztese a döntő 16 csapatos csoportkörében folytathatja szereplését szeptemberben.

Eredmények:
Magyarország-Franciaország 1-1 – állás az első nap után
Fucsovics Márton-Ugo Humbert 3:6, 2:6
Piros Zsombor-Benjamin Bonzi 7:6 (7-4), 6:3

szombaton játsszák:
Marozsán Fábián, Valkusz Máté-Arthur Rinderknech, Nicolas Mahut
Fucsovics Márton-Benjamin Bonzi
Piros Zsombor-Ugo Humbert

 

Davis Kupa
Fucsovics Márton
Piros Zsombor

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.