Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Bernat Armangue

Davis-kupa: A horvátok jutottak a döntőbe

2021.12.03
22:41
Forrás
Pannon RTV
Szerbia 2:1-re kikapott a horvát csapattól a Davis-kupa elődöntőjében Madridban.

Az összecsapás első mérkőzésén Borna Gojo 2:1-re legyőzte Dušan Lajovićot (4:6, 6:3, 6:2).

Tanjug/AP/Bernat Armangue

A második egyéni találkozón Marin Čilić és Novak Đoković csaptak össze. A szerb világelső magabiztos játékkal 2:0-ra (6:4, 6:2) hozta a találkozót és így döntetlenre állt a párharc.

Tanjug/AP/Bernat Armangue

Jöhetett a mindent eldöntő páros mérkőzés. Itt azonban a páros specialista Mektić Pavić horvát kettős két szettben  győzte le a Đoković Krajinović összetételű szerb párost. A horvátok így bejutottak a Davis-kupa döntőjébe, ahol az orosz-német párharc győztesével mérkőznek majd.

Davis-kupa
tenisz

Most

17:40, Frissítve: 17:46

A Fidesz kiáll Szerbia EU-csatlakozása mellett

Az Európai Parlament plenáris ülésén elfogadták a Bosznia-Hercegovinára, Szerbiára és Koszovóra vonatkozó 2021. évi országjelentéseket. A Fidesz európai parlamenti képviselői mindhárom országjelentés elfogadása ellen szavaztak.
17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 17:56

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.

Népszerű