Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Bernat Armangue

Davis-kupa: Oroszország jutott az elődöntőbe

2019.11.22
19:32
Forrás
Pannon RTV
Nem sikerült a Davis-kupa elődöntőjébe jutni a szerb férfi teniszválogatottnak miután Oroszországtól nagy csatában 2:1-es vereséget szenvedtek.

Az oroszok első pontját Andrey Rublev szerezte, aki könnyedén legyőzte a zombori Filip Krajinovićot. Ezt követően Novak Đoković hozta vissza a szerbek számára a reményt, miután két szettben verte Karen Khachanovot. A továbbjutó sorsát eldöntő párosok küzdelmét végül mindössze két pont döntötte el, a Khachanov-Rublev duó 6:4, 4:6, 7:6-ra verte a Đoković-Troicki alkotta kettőst, ami elődöntőt ért az orosz válogatottnak a Spanyolországban zajló tornán.

Davis-kupa
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű