Ugrás a tartalomra
Pixabay/174495

Davis-kupa: Szerbia Kazahsztán ellen játszik az elődöntőért

2021.12.01
08:03
2021.12.01
08:10
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia teniszválogatottja Kazahsztán válogatottjával játszik a Davis-kupa negyeddöntőjének mérkőzésein.

Innsbruckban a torna csoportkörében Szerbia teniszezői az osztrák és német válogatott ellen játszottak, és a második helyet szerezve jutottak be a negyeddöntőbe. Kazahsztán válogatottja csoportelső volt, és Novak Đoković úgy nyilatkozott, hogy nagyon kellemetlen és kiszámíthatatlan ellenfélről van szó, ugyanakkor kiemelte, hogy a szerb csapat nagyon motivált és reménykedik a győzelemben. A világ legjobb teniszezője az ATP-listán jelenleg 36., sajátos játékstílusú Alekszandr Bublik ellen lép pályára. A szerb–kazah válogatott párharca 16 órakor kezdődik Madridban. 

Davis-kupa
Szerbia
Kazahsztán
tenisz

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.