Ugrás a tartalomra

A Debrecennel játszott felkészülési mérkőzést a TSC

2023.01.19
15:13
2023.01.19
20:13
Forrás
Pannon RTV
Második törökországi felkészülési mérkőzésén is döntetlent játszott a TSC labdarúgó csapata.

A topolyaiak ezúttal a Debrecen együttesével mérték össze erejüket. A találkozón a magyarországi csapat szerezte meg a vezetést, a 37. percben Sós talált be a TSC kapujába. A második játékrészben a topolyai együttes Vukić góljával egyenlített. Több találat pedig a meccs végéig nem született, így a TSC és a Debrecen felkészülési mérkőzése 1:1-es eredménnyel zárult.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Nagyon tetszik, amit csináltunk az első félidőben, valamint a második félidőben is, hogy célratörően játszunk, tehát mindazok a passzok, mindaz a labdatartás annak a célja az, hogy minél gyorsabban minőségi passzokkal a kapuhoz kerüljünk, az ellenfél kapujához és ebben sikeresek is voltunk. Örülök annak, hogy egészségesek a játékosok, és hogy az elkövetkező két mérkőzésre még, ha ilyen marad az időjárás, valamint ha az ellenfelek is ugyanúgy játszanak, mint idáig a két ellenfelünk, akkor két nagyon jó mérkőzést várhatunk, ami nagyon jó teszt arra, hogy utána tényleg azt tudjuk mondani, hogy felkészülten folytatjuk majd a bajnokságot."

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 20:45

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.