Ugrás a tartalomra

A Délvidék Kupáért rúgják a bőrt Szabadkán

2018.12.15
12:15
2024.03.19
08:43
Forrás
Pannon RTV
Szombat kora reggeltől egészen késő estig idén is megmérkőznek a Délvidék Kupáért Szabadkán a Pesta Rekreációs Sportközpontban. A hobbi szinten focizó kollégáink is beneveztek.

Reggel hét órakor kezdődtek a mérkőzések, amelyek a klasszikus kispályás futball szabályait követték. Bár a pannonos fiúk eredményesebb helytállást ígértek, az első megmérettetés kissé döcögősen indult. A hajdújárási csapat rögtön egy 4-0-ás fekete levessel ébresztette a csapatot. Szűgyi Dávid, vágó, Pannon RTV: „A következő lépés az, hogy megnyerjük a maradék két mérkőzést, bízunk a legjobbakban, de a legfontosabb a részvétel, jól érezzük magunkat és ez a lényeg.”

A Délvidék Kupáért már nyolcadszor csapnak össze a jelentkezők. Idén is csúcsot döntött a rendezvény, 20 csapat jelentkezett. Nem csak Vajdaságból, hanem például Hercegszántóról is érkezett együttes. László Bálint, főszervező: „Tavaly 16-an voltunk, és még lett volna igény. Tehát ebben a holtszezonban, ez a december, amikor tényleg - főleg a foci terén - kicsit alábbhagynak a lehetőségek is, nagyon jól jön egy ilyen zárt teres teremfocitorna, bár műfű jellegű felszínen játszunk.”

Az első három helyezett mellett a legjobb kapust és a gólkirályt is díjazzák a tornán.

Pesta Rekreációs Sportközpont
Szabadka
Délvidék Kupa
futball

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.