Ugrás a tartalomra

A Denver nyert Miamiban, ismét vezet a döntőben (videó)

2023.06.08
08:25
Forrás
nemzetisport.hu
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének harmadik meccsén a Denver Nuggets 109–94-re győzött a Miami Heat otthonában, s ezzel 2-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó fináléban.

A mérkőzést a Nuggets sztárpárosa nyerte meg, hiszen Murray és Jokić is tripla-duplával zárta a találkozót. A kanadai 34 pontot, illetve tíz-tíz lepattanót és asszisztot tett a közösbe, míg a zombori Nikola Jokić 32 pontja mellett tíz gólpasszt és 21 lepattanót termelt.

A szerb center az első olyan játékos az NBA történetében, akinek a döntő sorozatban egy mérkőzésen sikerült 30+ pontot, 20+ lepattanót és 10+ asszisztot jegyeznie. A párharc következő mérkőzését is Miamiban játsszák, közép-európai idő szerint szombat hajnalban.

Denver Nuggets
Nikola Jokić
NBA

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.