Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Kyle Terada

A Denver nyert Miamiban, ismét vezet a döntőben (videó)

2023.06.08
08:25
Forrás
nemzetisport.hu
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nagydöntőjének harmadik meccsén a Denver Nuggets 109–94-re győzött a Miami Heat otthonában, s ezzel 2-re vezet az egyik fél negyedik győzelméig tartó fináléban.

A mérkőzést a Nuggets sztárpárosa nyerte meg, hiszen Murray és Jokić is tripla-duplával zárta a találkozót. A kanadai 34 pontot, illetve tíz-tíz lepattanót és asszisztot tett a közösbe, míg a zombori Nikola Jokić 32 pontja mellett tíz gólpasszt és 21 lepattanót termelt.

A szerb center az első olyan játékos az NBA történetében, akinek a döntő sorozatban egy mérkőzésen sikerült 30+ pontot, 20+ lepattanót és 10+ asszisztot jegyeznie. A párharc következő mérkőzését is Miamiban játsszák, közép-európai idő szerint szombat hajnalban.

Denver Nuggets
Nikola Jokić
NBA

Most

16:05, Frissítve: 17:32

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség

Új imaházat kapott a verbászi evangélikus közösség a magyar kormány támogatásának köszönhetően. A fejlesztés által lehetőség nyílik arra, hogy a helyi evangélikus közösség hitében megmaradhasson. Az ünnepélyes felszentelést ma délelőtt tartották.
14:45, Frissítve: 16:26

Ragadós, szaftos, megnyalhatod utána minden ujjadat

Hatodik alkalommal szervezték meg a Szent Mihály-napi körömpörköltfőző-versenyt a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A VMSZ helyi szervezete által megtartott hagyományőrző gasztronómiai eseményen idén 19 csapat vett részt.

Népszerű

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.