Ugrás a tartalomra

Đoković bejutott a második fordulóba Ausztráliában

2019.01.15
13:30
2020.02.08
11:55
Az első helyen kiemelt szerb teniszező, Novak Đoković három szettben, 6:3, 6:2, 6:2-re legyőzte az amerikai Mitchell Kruegert az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában.

Đoković a mérkőzés elején elveszítette szerváját Krueger ellen, ám hamar javította hibáját, utána pedig kulcspillanatban, 4:3-as előnynél szintén brékelte amerikai ellenfelét, így az első szettet 36 perc alatt behúzta 6:3-mal. A második játszma még simább volt. A harmadikban 1:1-nél hosszan játszottak a felek, Krueger nem adta olcsón a bőrét, Đoković meg is szenvedett riválisával, azonban végül 52 perc alatt, 6:2-vel lezárta a harmadik szettet – egyúttal a mérkőzést is.

Novak Đoković
Ausztrália
Australian Open
tenisz

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.