Ugrás a tartalomra

Đoković bejutott a nyolcaddöntőbe a tokiói olimpián

2021.07.26
11:23
2021.07.26
11:29
Forrás
Pannon RTV
6:4, 6:3-ra verte Đoković a német Jan-Lennard Struffot a tokiói olimpia tenisztornáján. A szerb világelső így a második kört is sikerrel vette.

Novak Đoković a megszokottnál némileg idegesebben játszott, de végül a szorosabb helyzetekből is kihúzta magát, hátrányba egyszer sem került. A szerb klasszis célja egyértelműen az olimpiai arany megszerzése.

Ellenfele a nyolcaddöntőben, szerdán a spanyol Alejandro Davidovich Fokina lesz.

Tokió 2020
olimpia
Novak Đoković
Jan-Lennard Struff
tenisz

Most

15:47

28. Rákóczi Mozgótábor – Pályázati felhívás

Vegyél részt a kanadai Rákóczi Alapítvány 2024-es Diákok Határok Nélkül Programjában! Tölts egy élménydús kirándulást Magyarországon! Ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez és köss életre szóló barátságokat!
13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.