Ugrás a tartalomra

Đoković-Cicipasz döntő lesz Madridban

2019.05.12
07:56
Forrás
Nemzeti Sport
Novak Đoković Sztefanosz Cicipasszal játszik majd a madridi ATP 1000-es torna döntőjében, miután előbbi Dominic Thiemet, utóbbi Rafael Nadalt győzte le a négy között.

A világelső szerb Novak Đoković pazar meccsen 7:6, 7:6-ra nyert az osztrák Dominic Thiem ellen, míg a másik elődöntő, a spanyol Rafael Nadal és Sztefanosz Cicipasz összecsapása három szettben dőlt csak el. Végül 6:4, 2:6, 6:3-mal a görög lett Đoković ellenfele a fináléra. A döntő közép-európai idő szerint vasárnap 18 óra 30 perckor kezdődik.

Most

13:04

Nehézbombázót lőtt le Ukrajna

Ukrajna pénteken lelőtte az orosz légierő egyik Tupoljev Tu-22M szuperszonikus nehézbombázóját a dél-oroszországi Sztavropol régióban – közölte Kijev.
09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.