Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/ Jean-Francois Badias

Đoković egy ellenfelet kipipált Párizsban

2023.05.29
16:49
Forrás
Pannon RTV
Sikerrel vette az első akadályt Novak Đoković a Roland Garroson.

. A 3. kiemelt szerb teniszező a szerb származású, amerikai színekben játszó Aleksandar Kovacevic felett diadalmaskodott sima 3 szettben, 6:3, 6:2, 7:6 arányban. A 23. Grand Slam győzelmére hajtó Đoković következő ellenfele Fucsovics Márton lesz. Györe László már az első körben búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokságtól, 4 szettben kapott ki az orosz Andrej Rubljovtól.

Novak Đoković
Roland Garros

Most

15:39, Frissítve: 16:05

Lóversenyt tartottak Zobnaticán

A versenyre az ország több pontjáról érkeztek résztvevők, de érdeklődők is. Hat galoppfutamon ötven ló és lovasa állt rajthoz. Az év harmadik lóversenyének legnagyobb nyereménye 1 millió 250 ezer dinár volt.
14:50, Frissítve: 16:08

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.
12:38, Frissítve: 16:27

Megszentelték a terményt Horgoson

Megszentelték a terményt Horgoson, a Havas Boldogasszony-templomban. Az esemény a Szüreti Napok egyik legrégebbi és legnagyobb hagyománnyal rendelkező kísérőprogramja.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.