Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Đoković egy hónapon belül megdöntheti Steffi Graf abszolút rekordját

2023.02.06
10:47
Forrás
Pannon RTV
Ehhez még három hét kell neki az ATP lista első helyén.

Novak Đoković az Australian Openen aratott győzelmével újra visszavette első helyét a világranglistán. Jelenleg 7070 pontja van a szerb teniszezőnek. A második helyen 6730 ponttal a fiatal, csupán 19 éves spanyol Carlos Alcaraz áll - tőle vette át az elsőséget Đoković a múlt héten. A harmadik egyébként a görög Sztefanosz Cicipasz. Đokovićnak ez a 375. hete az ATP lista első helyén. Két hét múlva eléri a 377. hetet, amivel beéri a német Steffi Graf abszolút rekordját.

tenisz
Novak Đoković

Most

21:20, Frissítve: 21:25

Bántalmazta lányát egy nő Pancsován

A dél-bánáti városban letartóztattak egy 32 éves nőt, mert a gyanú szerint erőszakosan bánt lányával, sértegette, gúnyolta, szidta, kezeit a babaetetőhöz kötözte és kidobta a teraszra.
19:59, Frissítve: 20:08

Vízválság

Az évtized végére 40%-kal több édesvízre lesz szükségünk, mint amennyi elérhető lesz - állítják a szakértők.
19:21, Frissítve: 19:38

Ketyeg az éghajlati időzített bomba

Az Éghajlatváltozási Kormányközi Testület kiadta legutóbbi jelentésének összefoglalóját, amelyben a tudósok rámutatnak, hogy nincs sok időnk az éghajlatváltozás elleni küzdelem megnyerésére, ezért a kibocsátások mielőbbi csökkentésére lenne szükség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.