Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Đoković és Tipsarević is nyert

2019-07-01
17:05
2019-07-01
18:55
Forrás
Magyar Szó
Győzelemmel kezdett a wimbledoni tenisztornán Novak Đoković és Janko Tipsarević is.

Đoković két óra és 5 perc játék után győzte le a német veterán Philipp Kohlschreibert. A világelső rutinosan jutott a következő körbe, amelyben az amerikai Denis Kudla következik, akivel még nem játszott tétmeccset.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Janko Tipsarević nagyszerű öt játszmás győzelmet aratott a japán Josihito Nisioka ellen. A 35. évében járó belgrádi csaknem négy órás maratoniban múlta felül a 11 évvel fiatalabb távol-keletit, és a 2. fordulóban a tavaly döntős, most 4. kiemelt dél-afrikai Kevin Andersonnal játszik.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Aleksandra Krunić Wimbledonban is vérszegény játékkal rukkolt elő, és sima vereséget szenvedett a cseh Katarina Muchovától.

Györe László kedden az argentin Guido Andreozzival, Filip Krajinović a német Dominic Köpferrel játszik.

Fucsovics Márton és az osztrák Denis Novak először játszanak, és a magyar kimondott esélyes, mint ahogyan a női torna 1. fordulójában Ivana Jorović is a holland Lesley Kerkhove ellen, akivel 3:1 a mérlege.

Novak Djokovic
Janko Tipsarevic
Wimbledon

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.