Ugrás a tartalomra

Đoković Fritzet küldte padlóra a döntőért

2022.11.19
18:41
2022.11.19
18:57
Forrás
Szerbiai RTV, Nemzetii Sport
A férfi teniszezők Torinóban zajló idényzáró ATP-világbajnokságán Novak Đoković két szettben legyőzte az amerikai Taylor Fritzet, így bejutott a fináléba.

Az első játszmában a szerb klasszis 7–5-re győzött, a másodikban azonban fej fej mellett haladtak a felek, majd 5–5-nél Đoković előnyre tett szert, a végén ráadásul Fritz óriásit hibázott, így 8–6-ra a szerb győzött – ezzel két szettben meg is nyerte az elődöntőt, és bejutott a fináléba.

A másik ágon Casper Ruud és Andrej Rubljov küzd meg a döntőért.

Novak Đoković
Taylor Fritz
ATP-világbajnokság

Most

16:14, Frissítve: 16:22

Kortárs kiállítás a Kortárs Galériában

Kortárs képzőművészek által adományozott alkotásokból nyílt kiállítás a Kortárs Galériában Szabadkán. Goran Despotovskival, Mihailo Vasiljevićel és a videólinken csatlakozó Részegh Botonddal Nela Tonković beszélgetett.
15:56

Adománydobozt, mobiltelefont is loptak

A szabadkai rendőrkapitányság munkatársai a zombori rendőrséggel együttműködve letartóztatták a 2001-es születésű szabadkai V.P.-t és az 1995-ben született Apatin környéki N.M.-et, minősített lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.