Ugrás a tartalomra

Đoković: Így kell kezdeni az évet!

2020.01.04
14:55
2020.01.04
15:05
Forrás
Szerbiai RTV, nemzetisport.hu, atptour.com
2:0-ra győzte le Novak Đoković a dél-afrikai Kevin Andersont az Ausztráliában zajló ATP-kupán, Brisbane-ben.

A legjobb szerb teniszező ezzel megszerezte a szerb csapat második pontját az A-csoportban. Az ausztrál teniszbajnokságon az első pontot a szerb válogatottnak Dušan Lajović szerezte.

Đoković a meccs után azt mondta, milyen remek kezdés 2020-ban. Megköszönte a lelkes szurkolóknak a drukkolást. Öröm játszani előttetek! - hangsúlyozta a szerb ász.

Az először megrendezésre kerülő ATP-kupán tíz napon át 24 válogatott csap össze, a viadal összdíjazása 15 millió dollár. A hat kvartettből az elsők és a két legjobb második jut tovább a negyeddöntőbe, amely összecsapásai a jövő csütörtökön és pénteken lesznek Sydneyben. Az elődöntőket jövő szombaton, a finálét pedig vasárnap tartják ugyancsak a Ken Rosewall Arénában.

Novak Đoković
Kevin Anderson
Ausztrália
ATP-kupa
Sydney
Brisbane

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.