Ugrás a tartalomra

Đoković a legjobb 32 között a Roland Garroson

2019.05.30
16:06
2020.02.08
10:28
Forrás
Pannon RTV
Szerbiának négy teniszezője is ott van a legjobb 32 között a férfiak mezőnyében a Roland Garroson.

A zentai Györe László és a zombori Filip Krajinović után ugyanis ma Dušan Lajović és Novak Đoković is biztosította helyét a torna harmadik körében. Lajović magabiztos játékkal 6:3, 6:3, 6:4 arányban verte a francia Elliot Benchetritet, következő ellenfele pedig a német Alexander Zverev lesz. Đoković szintén könnyed játékkal, három szettben 6:1, 6:4, 6.3 arányban nyert a svájci Henri Laaksonen ellen. Amennyiben a szerb világelső a francia nyílt teniszbajnokságot is megnyeri, akkor pályafutása során másodszor fogja egyidejűleg birtokolni mind a négy Grand Slam trófeát, ez korábban egyetlen teniszezőnek sem jött össze.

Novak Đoković
Roland Garros
tenisz

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.