Ugrás a tartalomra

Đoković a negyeddöntőben Párizsban

2019.10.31
19:57
2019.11.01
08:01
Forrás
Magyar Szó
A nyolcaddöntőben a brit Kyle Edmundot győzte le a szerb világelső.

Bejutott a párizsi ATP-1000-es teremtorna negyeddöntőjébe Novak Đoković. A szerb világelső a nyolcaddöntőben a brit Kyle Edmundot verte két szettben, 7:6, 6:1-re, 1 óra 23 perces mérkőzésen. Edmund az első játszmában komoly ellenállást tanúsított, tie-breakig tartotta a lépést az első kiemelt szerbbel, aki a rövidítésben 9:7-re nyert. A második szettre a brit elfáradt, első szervajátékát még hozta, ám ezt követően Đoković sorozatban hat game-et nyert, amivel lezárta a meccset.

A hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga szetthátrányból nyert, Alexander Zverev pedig három játszmában kapott ki Denis Shapovalovtól.

Az este csúcsmeccsén Rafael Nadal két szettben legyőzte Stan Wawrinkát, a múlt heti bécsi viadalon győztes Dominic Thiem viszont két sima szettben kapott ki a bolgár Grigor Dimitrovtól.

Novak Đoković
tenisz
Párizs
Kyle Edmund
nyolcaddöntő

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.