Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Michel Euler

Đoković a negyeddöntőben Párizsban

2019-10-31
19:57
2019-11-01
08:01
Forrás
Magyar Szó
A nyolcaddöntőben a brit Kyle Edmundot győzte le a szerb világelső.

Bejutott a párizsi ATP-1000-es teremtorna negyeddöntőjébe Novak Đoković. A szerb világelső a nyolcaddöntőben a brit Kyle Edmundot verte két szettben, 7:6, 6:1-re, 1 óra 23 perces mérkőzésen. Edmund az első játszmában komoly ellenállást tanúsított, tie-breakig tartotta a lépést az első kiemelt szerbbel, aki a rövidítésben 9:7-re nyert. A második szettre a brit elfáradt, első szervajátékát még hozta, ám ezt követően Đoković sorozatban hat game-et nyert, amivel lezárta a meccset.

A hazai közönség előtt szereplő Jo-Wilfried Tsonga szetthátrányból nyert, Alexander Zverev pedig három játszmában kapott ki Denis Shapovalovtól.

Az este csúcsmeccsén Rafael Nadal két szettben legyőzte Stan Wawrinkát, a múlt heti bécsi viadalon győztes Dominic Thiem viszont két sima szettben kapott ki a bolgár Grigor Dimitrovtól.

Novak Đoković
tenisz
Párizs
Kyle Edmund
nyolcaddöntő

Most

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.