Ugrás a tartalomra

Đoković nyert Abu-Dzabiban

2018.12.29
18:30
Forrás
Szerbiai RTV
4:6, 7:5, 7:5-re legyőzte Novak Đoković, világelső szerb teniszező a dél-afrikai Kevin Andersont ma az Abu-Dzabiban zajló tenisztornán.

Ezzel Đoković megnyerte a tornát. A meccs végig viszonylag kiegyenlített volt, a felek több mint két órán keresztül játszottak, végül aztán fordított a világelső és szettekben 2:1-re nyert. A két teniszező a mai meccsig egyébként kilencszer találkozott egymással, a szerb ebből nyolcszor diadalmaskodni tudott. 

Novak Đoković
tenisz
Abu-Dzabi

Most

14:41, Frissítve: 15:46

Halásztelki fúvósok koncerteztek Belgrádban

A Bocskai István Református Oktatási Központ Fúvós Együttese mutatkozott be a belgrádi Collegium Hungaricumban. A Magyarországról érkező fiatalok egyórás koncertet tartottak a szerb fővárosban működő magyar kulturális központban.
14:34

Elkezdődött a TeátrumHíd Fesztivál

A programot zenei-összművészeti est, pódiumbeszélgetések is színesítik, és a fesztivál ideje alatt kiállítják a szervezők által középiskolások számára meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotásait is.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.