Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alešandra Tarantino

Đoković nyerte a római salakpályás tenisztornát

2022.05.15
20:51
2022.05.23
12:49
Forrás
Blic, Szerbiai RTV
Cicipaszt győzte le a fináléban.

A döntőben a görög Sztefanosz Cicipaszt múlta felül 6:0, 7:6 arányban. Novak Đoković simán hozta az első szettet, a másodikat pedig a tiebreak döntötte el, ahol végül Novak bizonyult jobbnak. A szerb teniszező ezzel az idei szezon első trófeáját szerezte meg, összesítésben pedig a hatodikat az olasz fővárosban. Egyúttal ő lett a Masters legidősebb győztese. Novak Đokovićnak ez volt pályafutása 1001. győzelme.

Novak Đoković
Róma
tenisz

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:50

Csaknem 40 fokkal köszönt be a július

36-37 Celsius fokos meleggel köszöntött be a július. Jó hír viszont, hogy már csak pár napig kell kibírni a kánikulát, a jövő hét elején enyhe lehűlés érkezik térségünkbe. Nem szakad meg azonban a strandolós idő.
10:48, Frissítve: 10:55

Könnyítik a vasúti teherforgalmat

Elfogadta a szerb parlament Külügyi Bizottsága a szerb és a magyar kormány közötti közúti, vasúti és vízi forgalom határellenőrzéséről szóló megállapodás módosításait - írja közösségi oldalán Kovács Elvira.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.