Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Michael Probst

Đoković ott lesz Monte Carlóban

2022.03.22
12:39
Forrás
B92
Hivatalosan is bejelentették, Novak Đoković szerb teniszező ott lesz a Monte Carlóban zajló ATP 1000-es tenisztornán. A hírt a verseny szervezői is megerősítették.

115. alkalommal szervezik meg a versenyt, idén április 10-től 17-ig tart majd.

Đokovićnak ez lesz a második idei tornája, amelyen részt vesz, hiszen korábban Ausztráliában és az Amerikai Egyesült Államokban sem engedték teniszezni, mivel nem vette fel a koronavírus elleni védőoltást. Đoković az idén eddig csak Dubajban léphetett pályára, ott azonban meglepetésre már a negyeddöntőben búcsúzott.

Korábban egyébként 2013-ban és 2015-ben emelhette magasba Monte Carlóban a trófeát.

Novak Đoković
tenisz
Monte Carlo

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:12

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.