Ugrás a tartalomra
FoNet/Aleksandar Barda

Đoković teniszversenyeket szervez több városban is

2020-05-23
12:48
Forrás
hirado.hu
A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetben Novak Đoković szerb teniszező több balkáni városban is teniszversenyeket szervez.

A szerb játékos pénteken jelentette be, hogy az Adria Tour június 13-án kezdődik Belgrádban és július 5-én ér véget Szarajevóban. A többi tornát Zadarban, Banja Lukában, illetve montenegrói és bosnyák városokban rendezik.

A teniszező az összes helyszínen pályára fog lépni. A szervezők közlése szerint az sem kizárt, hogy a meccseket nézőkkel rendezik meg.

A profi tenisz egyébként a férfiak és a nők mezőnyében is március óta szünetel.

Novak Đoković
teniszverseny
Adria Tour

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.