Ugrás a tartalomra
Pixabay/Bess-Hamiti

Đoković továbbra is vezeti a világranglistát

2019-10-21
16:55
Forrás
MTI
Ezen a héten nem történt nagy változás az ATP világranglistáján a 10 legjobb teniszező között.

Az egyetlen pozícióváltozást Karen Hacsanov és Kej Nisikori tették, mivel a japán utolérte az oroszt. Novak Đoković továbbra is az első helyen van az ATP listáján. Rafael Nadal nem sokkal mögötte a második helyen, Roger Federer kicsit lemaradva a harmadik helyen. Most minden figyelem a párizsi tornára irányul, amely változást eredményezhet az első helyen. A szerbiai teniszezők közül az ATP listáján Dušan Lajović a 33., Filip Krajinović a 46., Györe László a 39., Miomir Kecmanović pedig az 54. pozíciót foglalja el.

Novak Đoković
ATP-világranglista

Most

15:34, Frissítve: 15:43

Egyre több cserkészcsapat alakul Vajdaságban

Több szintű vezetőképzést és felnőttképzést is szervezett tavaly a Vajdasági Magyar Cserkészszövetség, ennek köszönhetően több helyen vannak alakulóban cserkészcsapatok – hangzott el a közgyűlésen.
15:00, Frissítve: 15:11

Đoković vs. Dzsaziri

A tunéziai Malek Dzsazirival játszik Novak Đoković szerb világelső teniszező a dubaji tenisztornán - ez derült ki a mai sorsoláson.
12:02, Frissítve: 12:08

A nyelv az identitásmegőrzés kulcsa

Antalfalván huszadik alkalommal ünnepelték meg az anyanyelv nemzetközi napját. A községben használatban levő négy nyelven olvasták fel az UNESCO főtitkárának köszöntőjét.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.
Mérik a sebességet a rendőrök

Fokozott ellenőrzés az utakon

Mától kezdve fokozott közúti ellenőrzést végeznek Szerbia-szerte az utakon - tájékoztat a szerbiai belügyi tárca.