Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Tim Ireland

Đoković veretlenül az elődöntőben

2018-11-17
17:10
Forrás
Szerbiai RTV, VajdaságMA
Novak Đoković szerb teniszező 7:6, 6:2 arányban nyert a horvát Marin Čilić ellen a londoni ATP-világbajnokságon. Đoković a szombati elődöntőben Kevin Andersonnal találkozik.

A világelső szerb teniszező ma este 9 után Kevin Andersonnal csap össze az elődöntőben. A dél-afrikai a legjobb idényét játszotta, tudom, hogy mit várhatok tőle - nyilatkozta Đoković. A párharc győztesének ellenfele a német Alexander Zverev lesz, aki a svájci Roger Federert verte meg 2:0-ra a másik ágon ma délután.

tenisz
London
Djokovic

Most

19:38

Bagolylesre invitál az Arcus

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület aktivistái bagolylesre invitálják a járókelőket a város központjában december 15-én, szombaton, 10 órától.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.
petárda

Pénzbüntetés vár a petárdázókra

50 és 100 ezer dinár közötti büntetést ír elő a márciusban életbe lépett közrendről szóló törvény azok számára, akik petárdával vagy más pirotechnikai eszközzel megzavarják polgártársaik nyugalmát.