Ugrás a tartalomra

Đoković Zverevvel és Čilićtyel került egy csoportba

2018.11.05
21:20
2020.02.08
10:22
Forrás
MTI
A világelső Novak Đoković Alexander Zverevvel, Marin Čilićtyel és a Rafael Nadal helyett induló John Isnerrel került egy csoportba a vasárnap rajtoló tenisz ATP-világbajnokságon.

A versenyeket szervező ATP honlapja szerint a férfiak évzáró tornájának Gustavo Kuertenről elnevezett négyesében az ötszörös bajnok szerb sztár csak az utolsó párosból kapta meg a hátrébb rangsorolt versenyzőt, hiszen a német Zverev a 3., a horvát Čilić pedig az ötödik kiemeltje a versenynek. A másik - Lleyton Hewittról elnevezett - csoportba a hat vb-címével rekorder svájci Roger Federer mellé a dél-afrikai Kevin Anderson, az osztrák Dominic Thiem és az Isnerhez hasonlóan beugró japán Nisikori Kej került. A nyolcmillió dollár összdíjazású vb-n két csoportban zajlanak a küzdelmek, melyekből az első két-két helyezett jut az elődöntőbe.

Novak Đoković
Alexander Zverev
Marin Čilić
tenisztorna
Rafael Nadal
ATP-világbajnokság
tenisz

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.