Ugrás a tartalomra

Döntetlen az észak-bácskai derbin

2021.03.20
17:03
2021.03.20
19:06
2:2-es döntetlent játszott egymással a Spartacus és a TSC a szerb labdarúgó Szuperliga 28. fordulójában Szabadkán.

A mérkőzés első félideje egy gólt hozott, a szabadkaiak vezettek a 23. perctől. Büntetőből Lazar Tufegdžić volt eredményes. A csapatok 1:0-ás hazai előnnyel vonultak pihenőre. A fordulás után változott az állás, a 64. percben sikerült egyenlítenie a topolyaiaknak. A szabadkai gólhoz hasonlóan a vendégek is büntetőből találtak be, Nenad Lukić volt eredményes. Nem sokkal ez után a vezetést is megszerezte a TSC, tíz perccel később, a 74. percben Đuro Zec talált a kapuba. A meccs végéig még volt idő egy újabb fordulatra, ami be is következett, ugyanis a hosszabbításban egyenlítettek a szabadkaiak, Lazar Tufegdžić másodszor is büntetőből volt eredményes, így beállította a 2:2-es végeredményt. A Spartacus az 5. a tabellán 44 ponttal, míg a TSC azonnal ott van a nyomában, 42-vel a 6. helyen.

Dušan Bajić, segédedző, TSC: „Azt gondolom, hogy érdekes és tartalmas meccs volt, ezt a négy gól is bizonyítja, végeredményben emiatt játszunk focit. Egy szempontból elégedett vagyok, mert a fiúk a második félidőben megmutatták a karakterüket, és az eredményt a javunkra fordították. Másik szempontból pedig elégedetlen vagyok, mert azt gondolom, hogy objektíven közelebb álltunk ahhoz, hogy megnyerjük a meccset, két oknál fogva. Az egyik ok az, hogy a mérkőzés kilencven percében uraltuk a játékot, több helyzetünk volt az ellenfél kapuja előtt. Másik oknál fogva pedig elégedetlen vagyok, mert csaknem a mérkőzés végéig vezettünk, ezért ez most ebben a pillanatban egyfajta elégedetlenség. Azonban gratulálok a Spartacusnak az elért pontért. Harcoltak és valószínűleg megérdemelték azt a pontot, amit végeredményben az eredmény is mutat.”

Szabadka
Topolya
TSC
Spartacus
labdarúgó
Szuperliga

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.