Ugrás a tartalomra
Pixabay/janisgimmel

Döntetlen a vajdasági derbin

2021.05.15
12:08
Forrás
subotica.com
1:1-et játszott egymással a Vojvodina és a szabadkai Spartacus együttese a szerb labdarúgó Szuperliga 37. fordulójában.

A vezetést a meccsen a szabadkaiak szerezték meg: a 13. percben Tufegdžić volt eredményes, a félidőig nem változott az eredmény, így Spartacus-előnnyel kezdődött a szünet. A fordulást követően a Vojvodina minden erejével az egyenlítésre összpontosított, amelynek meg is lett az eredménye: Mrkaić a 75. percben egyenlíteni tudott, az eredmény pedig már nem változott a hármas sípszóig. Az 1:1-es döntetlen azt jelenti, hogy a szabadkaiak már biztosan bennmaradnak a szerb elsőosztályban.

döntetlen
vajdasági
derbi
Szuperliga
Vojvodina
Spartacus

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:56

Olaszország-Svájc 3-0

Az olasz labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Svájc csapatát Rómában, az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel a nyolcaddöntőbe jutott.
20:17

A 6 hónapos Boško segítséget kér

Boško 2021. január 14-én született Újvidéken. Három hónapos volt, amikor a szüleinek feltűnt, hogy nem a korának megfelelően fejlődik. A vizsgálatok után jött a diagnózis: SMA1 - gerinc eredetű izom atrófia, 1. típus.
17:28, Frissítve: 19:53

Nyílt napok a szabadkai ATB Severben!

A szabadkai ATB Sever vállalat minden szerdán 12 órától nyílt napot szervez, a Mágneses mezők 6-os szám alatt található üzemében. A nyílt napok célja, hogy az érdeklődők megismerjék a vállalat nyújtott álláslehetőségeket.

Népszerű

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.