Ugrás a tartalomra

Döntetleneket játszottak a Bajnokok Ligáján

2013.02.14
20:45
2017.10.03
09:34
Két döntetlent hoztak a tegnap esti labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntői
Két döntetlent hoztak a tegnap esti labdarúgó Bajnokok Ligájának nyolcaddöntői. Az ukrán Sahtar Donyeck csapata a Borussia Dortmund gárdáját fogadta, végül 2:2-es végeredmény született. Majdnem ráfáztak a németek, hiszen mind a két alkalommal az ukránok szerezték meg a vezetést – másodszor a mérkőzés vége előtt 3 perccel tudtak csak egyenlíteni. A meccsnap rangadóján 1:1 lett a végeredménye a Manchester United és a Real Madrid párharcának. A sok gólhelyzetet hozó mérkőzésen mindkét találat az első félidőben született: Danny Welbeck a huszadik percben megszerezte a vezetést a vörös ördögöknek. Erre Christiano Ronaldo válaszolt 10 perccel később. Mindkét meccs visszavágójára március 5-én kerül sor.

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.